Helt otroligt men butiken har precis firat tio år. En djärv satsning av Glenn som föll väl ut.

Att starta en måleributik var kanske inte ett självklart val. det fanns ju redan två renodlade färgaffärer i Simrishamn och regionen är ju inte jättestor men efter att ha frågat runt kastade han sig huvudstupad in i projektet. Första året stod han där själv men insåg snart att det skulle vara alldeles ohållbart. Marina anställdes och började bygga upp butiksverksamheten. Från början var butiken tänkt mer som en service till yrkesfolk. Men efter han vred sig butiken sakta men säkert mot konsumentmarknaden. Glenn och Marina vara aldrig rädda för att pröva nya saker. Det togs in bilvårdsprodukter, golv och bänkskivor.

Vi hade jubileumsboxar till otroliga priser.
Och ballonger så klart

Efter några år anställdes Johannes. Efter att själv drivit ett framgångsrikt måleri tidigare kastade han sig med glädje över butiken. Som nu har en tydlig tillväxtplan och en stabil kundgrupp. Butiken går ständigt igenom en metamorfos och det är förmodligen butikens styrka. vi stannar aldrig, vi nöjer oss inte.