Akrylfärg är mer lämpad för konstnärer som arbetar snabbt och expressivt. Rembrandts akrylfärg är det professionella valet för konstnärer som föredrar akrylfärg. Rembrandts akrylfärg har många speciella fördelar som perfekt ljusäkthet och högsta ljusäkthetsbetyg.
Speciella färger i sortimentet
Kadmiumfärger: Rembrandts akrylfärg inkluderar kadmiumfärger av en typ som är mer miljövänlig. Utöver dessa innehåller sortimentet kadmiumsubstitut under pigmentnamnet “azo” och “naphthol”, vilka också är ljusäkta. Dessa färger är mindre expansiva och något mindre transparenta. 
Transparenta järnoxider: 
Dessa fyra färger utmärker sig tack vare sin extrema transparens. Även när de är kraftigt förtunnande med medium är de stabila och ljusäkta. Tack vare detta är de populära till laseringsteknik och totalt finns det 16 färger som är idealiska för lasering. 
Syntetiska jordpigment:De nyaste syntetiska jordfärgerna används till Rembrandts akrylfärg. I kontrast till de naturliga pigmenten som tidigare användes är dessa pigment mycket stabila.
Metallic- och pärlemofärger: 
Denna typ av färg ingår även i sortimentet bland annat för att ge moderna och unika effekter.
Man blir inte förvånad över att Rembrandts oljefärg är världens mest populära. Karakteristiskt för alla färger i Rembrandts oljefärgssortiment är den underbara lystern. Högsta möjliga koncentration av pigment ger alla färger maximal färgstyrka. Hög ljusäkthet: Rembrandts oljefärg är unik med sin ljusäkthet. Alla de 120 färgerna har högsta ljusäkthetsbetyg (+++). Målningar behåller därmed sina briljanta färger. Renaste blandbarhet: Alla Rembrandts oljefärger kan blandas till ett utmärkt resultat tack vare de exklusiva rena pigmenten och den finaste linoljan, behåller färgerna lystern när de blandas. Högsta varaktighet: Genom att alltid utnyttja varje pigments speciella egenskaper fullt ut, har alla färger i sortimentet sitt eget recept. Det garanterar högsta möjliga stabilitet och färgkvalitet.
Rembrandts akvarellfärg är ett populärt val bland akvarellmålare över hela världen. Inte undra på att vid tester utses Rembrandts som det bästa valet bland akvarellfärger. Rembrandts akvarellfärg har maximal transparens så att alla färglager är synliga och en mycket imponerande akvarelleffekt garanteras. Varje färg har sitt eget unika recept, vilket garanterar att de speciella egenskaperna i varje pigment kommer fram till fullo. Den höga koncentrationen av pigment som används och den särskilt fina rivningen garanterar att färgerna behåller sin lyster även när de tunnas ut med en stor mängd vatten. Genom att använda de renaste pigmenten och det renaste bindemedlet, behåller alla färger sin lyster när de blandas. Tack vare det mycket höga ljusäkthetsbetyget behåller arbetet alltid sin ursprungliga gnistrande färg och kvalitet. Alla färger har högsta ljusäkthetsbetyg (+++) utom de två traditionella krappfärgerna (nr 326 och 331). På grund av sina speciella pigmentegenskaper har de ett lägre ljusäkthetsbetyg (+).
Amsterdam akrylfärg är en mycket mångsidig färg av toppkvalitet. Ett utmärkt val för den som använder stora mängder färg och är väl lämpad för undervisning. Tack vare användandet av högkvalitativa pigment har alla färger högsta ljusäkthetsbetyg.
Vi har både 500ml och 120ml på hyllan