Nu är vi några dagar inne på det nya året och vi har firat att jorden klarat ytterligare ett varv runt solen.

Det har återigen varit ett händelserikt år här på firman. Måleridelen tuffar på som vanligt och antalet inhyrda målerifirmor har ökat. Sprutlackeringen har gjort stora investeringar med nya maskiner vilket skall bli oerhört spännande när vi kommer igång med det. Butiken, som är min avdelning fortsätter att öka och växa. Så pass mycket så att vi återigen är två i butiken. Framförallt på konstnärsavdelningen där vi nu har i stort sätt allt.

Vi har möblerat om för att öka tillgängligheten på tillbehörsavdelningen. Förhoppningsvis skall man kunna se att vi även har textilfärg, bilvård och rengöringsartiklar.

Vi håller just nu på att skapa en miljöplan. Vi har tydligt märkt upp vilka produkter som är svanenmärkta tillexempel.

Vi kommer fortsätta vår satsning på Linoljefärg så klart men även ta in fler kulturvårdsmärken.

Har vi något på minuskontot då? Ja, det skulle väl i så fall vara att vår viktigaste infartsled har blivit avstängd. Vill man hit får man ta lädergatan in efter bruket, mitt emot Skansens naturresarvat eller Lädergatan nere vid Branteviksvägen.

Hur som helst önskar jag alla en riktigt bra fortsättning så hoppas jag att vi ses.