I dag är det den 27:e December alltså inte många dagar på det här året. Och hur skall vi sammanfatta det för oss. Vi har inte gjort många storsattsningar utan istället försökt fokusera på att kalibrera oss och finjustera vilket gett resultat vilket är oerhört kul.

Butiken har jag sen jag började försökt driva från yrkeskunder till konsumenter. Jag har även försökt brädda innehållet genom att ta in konstnärs och hobbymaterial. Linjen är hårfin och vi får inte glömma bort vad vi är för butik. Nu känns det lite som om pendeln är på väg tillbaka och fler och fler yrkeskunder hittar hit. Vi har knutit målerifirmor till oss. Vi har även varit inne och nosat lite på mer kringutrustning. Där är det alltid svårt att veta vad folk vill ha. Så nästa år ser jag fram emot. Jag tror det kommer hända en hel del spännande.

Måleriet rullar nog på ganska som vanligt. Det är möjligt att vi har lite mer innejobb på verkstaden vilket är bra.

Sprutlackeringen har möjligtvis lite mindre kök vilket är lite förvånande nu när vi måste bli ännu bättre på att ta hand om det vi har. men å andra sidan trillar där in fler udda saker.

Med dessa korta rader vill jag önska alla en riktigt god fortsättning så hoppas jag vi ses och hörs nästa år.

/Johannes, Butiken